Scroll to top

Vi levererar mat tillagad med kärlek

Mat är något vi alla förtär och det är ofta ett enkelt sätt att mötas, över en bit mat. Med en ofantlig passion för det goda i livet vill vi dela med oss till er och erbjuder catering till alla typer av event. Vi skapar en meny efter era behov och önskemål. Dessutom slipper du, eller någon annan, stå i köket. Självfallet håller vi även ditt evenemang i våra lokaler om så önskas. Fyll i formuläret nedan eller ring oss så pratar vi vidare.

Med passion, engagemang & kunskap

levererar vi mat till ditt event

Finns inte det du önskar att finna nedan? Ring oss så hittar vi en lösning.

Boka!

Passar utmärkt för dig som tycker om att unna dig lite lyx emellanåt, vare sig du nyss upptäckt whiskeyns fantastiska värld eller är den lite mer erfarne whiskeynjutaren. Vi utlovar en mysig stämning, whiskey från märken av prestige och givande kunskap kring det vi får prova. Välkommen att boka!

Datum: på förfrågan
Kostnad:

Tjejkväll

Vad är väl bättre än en kväll med bara tjejer? Förmodligen ingenting. Vi bjuder in till god mat på tallriken och prosecco i glaset. Det är en kväll där det ska skrattas till krampen når magen och käkarna inte har ork att hålla uppe leendet mer. Kom som du är och njut av vår tjejkväll, boka redan nu!

Datum: på förfrågan
Kostnad:

För en kväll känns det som att du befinner dig mitt i Italien där vi provar viner från olika regioner och olika druvor. Du får lära dig mer om historian bakom vinet, odling och produktion. Låt oss förgylla din kväll med lyx och flärd genom en extravagant kväll i Italiens tecken. Boka med dina nära redan idag!

Datum: på förfrågan
Kostnad:

Älskar du ost lika mycket som vi? Vi arrangerar ostprovningar med några av Italiens bästa ostar. Om du hellre önskar köpa med dig ett par bitar hem går det också givetvis fint. Boka redan idag eller kontakta oss för mer information! Varmt välkommen!

Datum: på förfrågan
Kostnad:

Fantastiska lovord från

våra kunder

``Mycket god mat i mysig miljö med trevlig personal.``

— Nina

``Skön atmosfär, god mat och bra utbud i baren...en pärla i Lerum!``

— Stefan

``Jätte god mat i trevlig lugn och skön miljö. Också kanon bra service.``

— Gudni

Gör en bokningsförfrågan

Vi återkopplar så fort vi kan